Kartoffeloptagning i Midtjylland

Få assistance til lægning & kartoffeloptagning

Skal vi assistere dig i forbindelse med kartoffeloptagning? Hos Nielsen’s Service tilbyder vi effektiv optagning og lægning af kartofler i Nord-og Midtjylland.

Effektiv kartoffeloptagning og -lægning

Vi tilbyder optagning og lægning af læggekartofler, spisekartofler og fabrikskartofler, og som de eneste i Nord- og Midtjylland benytter vi en kartoffeloptager fra det tyske firma ROPA. Det er en nyere maskiner på markedet, der i den grad leverer varen!

Maskinen er fuldhydraulisk og med hjultræk. Det betyder, at den er særligt godt udstyret til at køre i bløde områder, og at der gode muligheder for at stille hastigheden på de individuelle dele af maskinen. Med ROPA kartoffeloptageren kan vi kører uden stop, og det højner effektiviteten betydeligt, da optagningen ikke bliver afbrudt i forbindelse med aflæsning.

Kontakt os for yderligere informationer

Uanset om det drejer sig om spisekartofler, fabrikskartofler eller læggekartofler er Nielsen’s Service et sikkert valg til din kartoffeloptagning. Vi kan klarer store marker, men kører også gerne ud til mindre opgaver. Vi er beliggende i Aabybro men kører ofte i hele Midtjylland, så giv os endelig et kald på 40 34 42 68 til en uforpligtende snak om dine kartofler. Du har også mulighed for at kontakte os ved at sende en mail til info@nielsens-service.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Kartoffeloptagning i Midtjylland
Maskine til kartoffeloptagning i Midtjylland