Brakpudsning

Effektiv brakpudsning i Nordjylland og Midtjylland

Har du græsarealer, der skal vedligeholdes og trimmes, tilbyder Nielsen’s Service effektiv brakpudsning i Midtjylland og Nordjylland. Vores kunder er alt fra private grundejere og skovejere til landmænd og andre, der har græsarealer, der skal brakpudses og vedligeholdes effektivt.

Fordelene ved brakpudsning

Brakpudsning bruges ofte til arealer med højt og tæt græs. Det kan være arealer ved skov, søer og i enge. Brakpudsning er også yderst effektivt til arealer, hvor der skal plantes efterafgrøder. Bruger du en del af dine marker eller brakarealer til jagt, vil pudsningen desuden sikre, at græsset holdes nede, og at du har et mere jævnt terræn.

Blik for naturen

Som virksomhed med mange års erfaring indenfor landbrugsservice, naturpleje og brakpudsning har vi blik for naturen og de grønne valg. Vi ved, hvordan vi skal behandle jorden til gavn for planter og dyreliv – uanset om der er tale om engarealer, skovarealer eller græsmarker efter afgræsning.

Få et tilbud

Har du brug for hjælp til pudsningen af brakken i Midtjylland eller i Nordjylland? Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan også bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud på opgaven.

Se også vores services indenfor optagning eller nedlægning af kartofler samt beskæring af læbælter.

Naturpleje, brakpudsning og løjning af mark