Beskæring af læbælter

Beskæring af læbælter i Nordjylland og Midtjylland 

Skal vi assistere dig i forbindelse med beskæring af læbælter, hegnsklipning eller andet naturpleje? Hos Nielsen’s Service er vi eksperter indenfor effektiv pleje af naturområder og er dit grønne valg, når du har behov beskæring af træer eller diverse former hegnsklipning. Herunder tilbyder vi nemlig beskæring af læbælter og brakpudsning i Skørping og Aalborg samt resten af Nordjylland og Midtjylland.

Vi sørger for at dine naturarealer bliver plejet og vedligeholdt.

Effektiv brakpudsning, beskæring, klipning & knusning

Med vores højkvalitets maskiner klarer vi effektivt beskæring og klipning samt knusning af de grene, der falder til jorden. Som du kan se på videoen til højre sker beskæring og knusning samtidig, og det er en stor fordel. Det giver nemlig mulighed for, at jorden kan bearbejdes umiddelbart efter beskæringen, uden at der skal bruge tid, kræfter og ressourcer på at samle grenaffald op først.

Service for landbrugere, private grundejere og boligforeninger

Vi har mange års erfaring med hegnsklipning og vores kundekartotek indeholder landbrugere, private grundejere, boligforeninger og meget mere. Vi kører på mark- og skovstier samt større veje. Ejer eller bestyrer du eksempelvis en grund, hvor skovområde grænser op til offentlig vej, er det som bekendt dit ansvar, at området er velholdt. Her står vi klar til at hjælpe dig med den fulde beskæring og opsamling af grenaffald.

Få et uforpligtende tilbud på brakpudsning, beskæring af læbælter og landbrugspleje

Skal vi hjælpe dig? Ingen opgave er for lille for os, så du er meget velkommen til at kontakte os. Du har mulighed for at ringe til os på telefon 40 34 42 68, sende en mail til info@nielsens-service.dk eller udfylde vores kontaktformular.