Beskæring af læbælter

Beskæring af læbælter

Vi er eksperter i effektiv naturpleje og er dit grønne valg, når du har behov beskæring af træer, diverse former hegnsklipning såsom beskæring af læbælter, brakpudsning og andre opgaver, hvor naturarealer skal plejes og holdes.

Med vores højkvalitets maskiner klarer vi effektivt beskæring og klipning samt knusning af de grene, der falder til jorden. Som du kan se på videoen til højre sker beskæring og knusning samtidig, og det er en stor fordel. Det giver nemlig mulighed for, at jorden kan bearbejdes umiddelbart efter beskæringen, uden at der skal bruge tid, kræfter og ressourcer på at samle grenaffald op først.

Vi har mange års erfaring med hegnsklipning og vores kundekartotek indeholder landbrugere, private grundejere, boligforeninger og meget mere. Vi kører på mark- og skovstier samt større veje. Ejer eller bestyrer du eksempelvis en grund, hvor skovområde grænser op til offentlig vej, er det som bekendt dit ansvar, at området er velholdt. Her står vi klar til at hjælpe dig med den fulde beskæring og opsamling af grenaffald.

Ingen opgave er for lille for os så kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.