Kartoffeloptagning og kartoffellægning

Få assistance til kartofler – lægning og optagning 

Skal vi assistere dig i forbindelse med kartoffeloptagning eller kartoffellægning? Hos Nielsen’s Service tilbyder vi effektiv optagning og lægning af kartofler i Nord-og Midtjylland. Så hvis du skal have en hånd til dine kartofler til lægning eller optagning, så kontakt os.

Effektiv kartoffellægning og kartoffeloptagning

Vi tilbyder optagning og lægning af læggekartofler, spisekartofler og fabrikskartofler. Som de eneste i Nord- og Midtjylland benytter vi en kartoffeloptager fra det tyske firma ROPA. Det er en nyere maskine på markedet, der i den grad leverer varen!

Maskinen er fuldhydraulisk og med hjultræk. Det betyder, at den er særligt godt udstyret til at køre i bløde områder, og at der gode muligheder for at stille hastigheden på de individuelle dele af maskinen. Med ROPA kartoffeloptageren kan vi kører uden stop, og det højner effektiviteten betydeligt, da optagningen ikke bliver afbrudt i forbindelse med aflæsning.

Kontakt os for yderligere informationer om høstning eller lægning af kartofler 

Uanset om det drejer sig om spisekartofler, fabrikskartofler eller læggekartofler er Nielsen’s Service et sikkert valg til din kartoffeloptagning og kartoffellægning. Vi kan klarer store marker, men kører også gerne ud til mindre opgaver. Vi er beliggende i Aabybro men kører ofte i hele Midtjylland, så giv os endelig et kald på 40 34 42 68 til en uforpligtende snak om dine kartofler, lægning og optagning. Du har også mulighed for at kontakte os ved at sende en mail til info@nielsens-service.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Kartoffeloptagning i Midtjylland
Maskine til kartoffeloptagning i Midtjylland